Horeca ondernemers

| Time to change |
Het zijn pittige tijden voor club, discotheek en horeca eigenaren. Het uitgaanspubliek kan dagelijks kiezen uit een enorm aanbod aan festivals, dance party’s en alternatieven manieren van uitgaan.

Het is voor horecaondernemers in het huidige tijdsgewricht nog belangrijker zich te onderscheiden en bezoekers te prikkelen met nieuwe en verrassende concepten. Vernieuwen en zorgen voor meer terugkerende bezoekers is iets waar Novolari Exclusive horecaondernemers bij kan helpen. Maar wij doen meer.

 

| Maximaliseren omzet per bezoeker |
Het maximaliseren van de omzet per bezoeker is daarbij een cruciaal onderdeel. In 2013 was de gemiddelde besteding van bezoekers in een discotheek/club slechts €12,30 euro per persoon
tegenover €15,50 in 2009 (bron: kenniscentrum horeca). Het realiseren van een hogere gemiddelde omzet per bezoeker is minder ingewikkeld dan het lijkt. Novolari heeft op dit gebied veel ervaring en een bewezen trackrecord.  Haal meer uit meer omzet uit uw klanten en neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak. 

 

| Direct resultaat | 
Novolari Exclusive heeft zijn sporen ver helpt horecaondernemers om in korte tijd resultaten te realiseren. Ons dienstenpakket bestaat o.a. uit:

√ Het bedenken en produceren van vernieuwende en innoverende concepten
√ Het maximale bestedingsbedrag per bezoeker
√ No nonsens aanpak
√ Omzet verhogende systemen
√ Loyaliteit programma’s en terugkerende bezoekers
√ Marketing
√ Bezoekers analyse
√ Concept, creatie & design
√ Direct meetbare resultaten
√ Turn around management

 

 

Wij helpen ondernemers om snel tot betere resultaten te komen en meer uit hun horecaonderneming te halen.

Neem vandaag nog contact op en maak een vrijblijvende afspraak! Alvast sfeerproeven? Kijk dan hier voor een impressie.

 

 

 

 

Novolariclub1024