Beveiliging & Security

De taken van beveiligers tijdens een event zijn veel breder dan slechts toegangscontrole. Het toelaten van de juiste personen is slechts een onderdeel van hun taken.

Novolarie Beveiligers zijn vooral gastheren & gastvrouwen die verantwoordelijk zijn voor het goed verlopen van uw event, private party of business happening. Indien nodig verlenen onze uitstekend getrainde beveiligers eerste hulp mocht er onverhoopt een ongeval plaatsvinden. Zij zien erop toe dat alle bezoekers genieten en voorkomen zij door proactief te reageren calamiteiten en escalaties.

Novolari werkt uitsluitend met representatieve en gecertificeerde beveiligers die voorzien zijn van een vergunning van het ministerie van justitie. Zij vervullen hun taken onopvallend en zorgen er vooral voor dat u en uw gasten kunnen genieten.  Regelmatig worden zij getraind en bijgeschoold om hun taak adequaat en efficiënt te kunnen uitvoeren.  

 

| Taken |
Taken die onze beveiligers op zich kunnen nemen zijn onder andere:

√  Toegangscontrole
  V.I.P & persoonsbeveiliging
√  Crowd control
√  EHBO
√  Brandwacht
√  Object beveiliging (tijdens op en afbouw)
√  Hondenbeveiliging (vooral s’nachts en bij grote onoverzichtelijke projecten)

 

Tevens schrijven wij desgewenst draaiboeken & plannen die voldoen aan de eisen die lokale overheidsdiensten er aan stellen (brandweer/politie/GGZ).
Voorbeelden daarvan zijn:

  • Veiligheidsplan
  • Ontruimingsplan
  • Calamiteitenplan
  • Communicatieplan

Wilt u meer weten neem dan uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons op.