Bruidsparen

 

| Sprookje bestaan niet…..toch? |
Sprookjes bestaan niet daarom bedenken, ontwerpen en produceren de Novolari bruiloft-architecten die graag zelf.

De mooiste dag van je leven kun je nu eenmaal niet zomaar even overdoen vandaar dat ons ervaren team specialisten jullie graag helpt bij het ontwerpen en produceren van dit bijzondere moment.

Verrassende niet alledaagse huwelijksvoltrekkingen met oog voor details en creativiteit is waar het bij Novolari Exclusive om draait. Geen standaard of prefab ingrediënten op jouw droomdag maar een a la carte event ontworpen met en voor jullie.

Onze aanpak is erop gericht jullie optimaal te laten genieten, waarbij wij alle zorgen uit handen nemen: van het ontwerpen en versturen van de uitnodigingen tot het bedenken van een uitgekiend entertainment programma met live artiesten, DJ’s en spectaculaire optredens. De weddingplanners van Novolari Exclusive weten waar het om gaat.

 

| Locatie onafhankelijk |
Wij zijn niet gebonden aan een locatie dus of het nu gaat om een meerdaagse bruiloft in het buitenland, op een tropisch eiland of een verrassende locatie ergens in Nederland wij weten jullie en jullie gasten te verrassen met het ultieme bruiloft beleving. Samen met jullie selecteren wij de droomlocatie die past bij jullie wensen en eisen. 

 

 

| Novolari Exclusive bruiloft-architecten |

√ Creatieve en traditionele huwelijksvoltrekkingen

√ Bruiloften in binnen en buitenland

√ Locatie onafhankelijk

√ No-nonsense aanpak

√ Eigen personeel

√ Fixed price (“no surprises”) aanpak

√ One stop shop: concept – creatie – productie

√ Ervaren  trackrecord

Wij vertellen geen sprookjes maar wij creëren ze!
Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking. Meer argumenten nodig om je jouw droombruiloft door Novolari te laten creëren? Kijk dan hier voor een impressie.

 

 

 

Novolari banner bruiloft