Eten & drinken

 

Geen party of evenement kan zonder: eten & drinken, het is één van de basis ingrediënten. Novolari Exlusive heeft ruime kennis en ervaring om ook op culinair gebied uw event tot een succes te maken. Of het nu gaat om een BBQ waarbij onze wit gemutste brigade uw gasten verrast met overheerlijke hapjes of smaakpapillen prikkelende Sushi gerechten vers geprepareerd door een heuse Sushi Chef,  Novolari  F&B professionals adviseren u graag over de mogelijkheden. Een overzicht van de mogelijkheden kunt u hieronder lezen maar neem gerust contact met ons op als u meer informatie wil ontvangen of iets specifieks zoekt.

 

| Eten |
Novolari werkt uitsluiten met top chefs & cateraars die hun sporen hebben verdiend. Een foodbook is op aanvraag verkrijgbaar. Een (kort) overzicht van de mogelijkheden: 

√  Walking diner
√  BBQ (ook een spectaculaire winter BBQ!)
 Fine Food dining
√  Tasting & shared diner
√  Sushi & Sushi belt
√  Pata Negra 
√  Oesterman & oester girls

 

 Novolari Food banner 1024

 

 

| Drinken |
Novolari verzorgt desgewenst uw gehele beverage service tijdens uw event. Wij hebben direct contact met importeur en groothandel van alle bekenden merken en kunnen daarom sterk concurrerende prijzen aanbieden.
Wij beschikken over goed opgeleid eigen bar en bedieningpersoneel. Tevens hebben wij cocktailshakers en flairtenders die van elk event echt een feestje weten te maken

√ Alle bekende merken wijn, champagne en sterke dranken tegen sterk concurrerende prijzen
√  Eigen goed opgeleid bar & bedieningspersoneel 
√  Cocktailshakers & Flairtenders
√  Keuze uit diverse verlichte bars 
√  Champagne fonteinen & verlichte flessen

Neem contact met ons op voor het samenstellen van een uitgekiend food & drinks programma voor uw event.

 

 

 

   Novolari Drinks