Ticket info

| Tickets |
Wij doen niet aan clichés zoals: “zorg dat je er bij bent”, “vol is vol”, “nog een paar V.I.P. tafels vrij” of “de kaartverkoop gaat heel hard”. Wil je bij een van onze events zijn zorg dan dat je tijdig in het bezit komt van een ticket deze zijn 24×7 verkrijgbaar in de Ticketshop op onze site. Wacht niet tot het laatste moment want de kans is groot dat we je moeten teleurstellen omdat we uitverkocht zijn. Tijdens een Novolari party is er onder *geen* enkele voorwaarde kaartverkoop aan de deur.

 

| Tickets kwijt of verloren |
Heb je vragen over reeds bestelde tickets, ben je ze kwijt of kun je bijvoorbeeld de download link niet meer vinden kijk dan als eerste in je spam/junkmail folder. Met name bij hotmail (Live en outlook.com) gebruikers komt het veel voor dat goed bedoelde mail ook  gevangen wordt door een over ijverig spamfilter. Kun je de mail en download link echt niet meer vinden stuur ons dan een email:  tickets@novolari.nl 

 

| Handel in Tickets |
De meeste van onze events zijn ruim van te voren uitverkocht. Daarbij komt dat wij nooit kaarten aan de deur verkopen. Helaas krijgen wij regelmatig meldingen van mensen die via internet kaarten kopen voor een reeds uitverkocht Novolari Event om dan aan de deur tot de ontdekking te komen dat de kaarten niet geldig zijn omdat iemand anders er reeds mee naar binnen is. Wees verstandig neem alleen kaarten over van bekenden zodat wij je niet teleur hoeven te stellen aan de deur.

 

Film-Box-Office-Edisi-Oktober-2013