About us

| Novolari Events |
Wij zijn party-architecten pur sang en organiseren evenementen waarbij de entertainment & beleving voor de bezoeker centraal staat. Geen prefab party’s met de gebruikelijke ingrediënten maar feesten a la carte met wisselende thema’s op verassende locaties.

De bezoekers van onze stijlvolle party’s zijn gemiddeld 30+ en er is een evenredige verdeling tussen dames en heren. Onze feesten zijn toegankelijk voor Novolari members mits correct gekleed . Een aanvraag om (gratis) Novolari Member te worden kun je hier doen. De minimum leeftijd is 25 jaar. Om het voor al onze gasten gezellig te houden hanteren wij bij onze events de Novolari Huisregels met een bezoek aan één van onze evenementen stem je in met onze huisregels.

Ietwat eigenwijs, een beetje chique en af en toe een tikkeltje ondeugend maar vooral ontworpen voor onze gasten, dat is waar het bij Novolari party’s om gaat. Lekkere Dj’s met minimaal enige decenia aan draaiuren en verder natuurlijk spiffing goeie live entertainment, prettig gezelschap op een door ons vakkundig gemetamorfoseerde locatie zijn de basis elementen van elk Novolari evenement. Wil je op de hoogte blijven over de Novolari party’s? Meld je dan voor onze mailinglist en je hoeft nooit meer een feestje te missen.

| Novolari Exclusive |
Novolari Exclusive is onze business unit gespecialiseerd in het ontwerpen en te produceren van events voor derden. No nonsens en full-service produceren en creëren wij party’s voor bedrijven, particulieren en horecaondernemers die wel eens wat anders willen dan de gebruikelijke kaders. Wil jij onze creativiteit testen neem dan vrijblijvend contact met ons op en bekijk de Novolari Exclusive website.

 

008   000