General info

| Voor wie |
Novolari party’s zijn toegankelijk voor Novolari Members. Dit gratis membership is beschikbaar voor gezellige mensen van 25 jaar en ouder. Een aanvraag om (gratis) Novolari Member te worden kun je hier doen.
Mits correct gekleed, Novolari Member en in bezit van een geldig ticket dan ben je bij ons van harte welkom, een niet al te ingewikkeld deurbeleid dus.
We behouden ons altijd het recht voor om bezoekers ook als ze Novolari Member zijn te weigeren indien wij vinden dat je niet aan de ons partyprofiel (o.a. dress code en leeftijd) voldoet.

 

| Wat |
Geen prefab party’s met de gebruikelijke ingrediënten maar feesten a la carte met wisselende thema’s op verassende locaties. Een tikkeltje eigenwijs, een beetje chique en af en toe ondeugend maar vooral ontworpen voor onze gasten, dat is waar het bij Novolari party’s om gaat. Lekkere Dj’s, flexible beats maar ook spiffin goeie live entertainment en prettig gezelschap op een door onze feest-architecten vakkundig gemetamorfoseerde locatie. Dat zijn de basis elementen van elk Novolari evenement. Om je een indruk te geven wat je wachten staat tjek onze verzameling Aftermovies

  HenkvanderGiesen.nl_LittleVenice-103        Novolari.FVZ-61