Nieuws

Nog maar heel even

LV airview WM

|Nog maar heel even|
De laatste restjes zomervakantie al uit je koffert geklopt, teenslippers weer opgeborgen en nog aan het nagenieten van zon, strand en zee…. of misschien gewoon nog knoeperhard aan het werk? Hoe het ook is, wij helpen je ook dit jaar weer het vakantieseizoen op gepaste wijze af te sluiten. En dat duurt nog maar heel even want op zaterdag 23 augustus tijd voor het feestje waar ook wij het hele jaar naar uitkijken: Little Venice 2014 tijdens de fabuleuze gondelvaart. (nog nooit geweest? Hier kun je zien wat je gemist hebt)

|Nieuwe opzet Little Venice 2014|
Voor deze vierde editie van Little Venice bouwt Novolari een verrukkelijk Party Palace op een te gekke locatie midden in Oud-Loosdrecht direct op de oevers van het nu nog rustig kabbelende water aan de Loosdrechtse Plassen. Litte Venice 2014 wordt er één die alle voorgaande edities gaat overtreffen.

Naast de gebruikelijk en minder gebruikelijke ingrediënten zoals trommelvlies strelende entertainment, live acts en heel veel gezellig party piepel in een unieke setting hebben wij mede gelet op de ruimte die wij dit jaar tot onze beschikking hebben een aantal feest en stemming verhogende elementen toegevoegd en verbeterd voor 2014:

– BBQ & Food court
– Lockers
– Uitstekende sanitaire voorzieningen
– Gratis “Little Venice Express” Shuttle Service vanuit Hilversum Mediapark van en naar het event
– Full-size V.I.P Sky Lounge (“dance, drink & reach for the stars”)
– VIP ingang
– Cocktail & Champagne bar
– Bewaakte ligplaatsen voor onze nautische bezoekers (info: www.novolari/ligplaats)
– Private V.I.P. Cabanas

|Dresscode|
Als je vaker naar onze events gaat dan weet je dat wij niet zo van de verplichte verkleedpartijen zijn. Little Venice is daarop een uitzondering want de dresscode is zoals alle voorgaande jaren *oogverblindend wit* en ja dan bedoelen we dus echt wit, niet creme of iets wat erop lijkt. Onze Door Beauty’s zijn streng maar rechtvaardig dus tjek je garderobe voor het te laat is.

|Tickets|
Laten we er niet al te ingewikkeld over doen ook dit jaar zal Little Venice zonder enige twijfel geheel uitverkocht zijn. Je kunt alleen vooraf tickets kopen en dus niet bij de entree tijdens de avond!
Het aantal resterende V.I.P. Skylounge tickets is minuscuul deze zijn dus nagenoeg op. De ervaring leert dat kort daarna dit ook het geval zal zijn met de reguliere tickets. Wil je erbij zijn…het is cliché we weten het maar bestel dan als de sodemieter een ticket via onze ticketshop.
Alle revelvante info ontvang je als eerste door je aan te melden (op aanwezig te zetten) op onze snuitjesboek eventpagina en uiteraard via de party info onze website.

Graag zien wij jou op 23 augustus bij Little Venice 2014!

000

Naar het nieuwsoverzicht