Nieuws

Little Venice 2017

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, wij hebben je gemist!

Toegegeven jij hebt al even niets meer van ons gehoord maar wij hebben niet stilgezeten. 2016 hebben wij gebruikt om onze batterij weer op te laden, nieuwe ideeën op te doen en uitdagende creatieve concepten te ontwikkelen.

Wij gaan terug naar de basis waar Novolari 7 jaar geleden mee begon: geen prefab party’s met de gebruikelijke ingrediënten maar feesten a la carte met wisselende thema’s, verrassende elementen voor een mooi, leuk maar vooral gezellig publiek.

| Invitation Only |
Meer dan ooit gaan wij de ultieme partybeleving bieden aan onze gasten: vernieuwend, uitdagend en altijd verrassend. Daarbij kiezen wij er voor om onze evenementen uitsluitend toegankelijk te maken voor bezoekers die passen binnen de doelgroep. Onze evenementen zullen daarom een meer besloten karakter krijgen, je leest er hierna meer over.

 

 

| Little Venice ‘17 | Zaterdag 2 september | 
Ons eerste evenement van 2017 is gelijk weer eentje om naar uit te kijken. Het evenement wat niet mag ontbreken in jouw partyagenda: de 6e editie van ons über lekkere feestje Little Venice.
Net zoals de voorgaande jaren belooft Little Venice ook dit jaar weer een fantastisch evenement te worden.

Zoals je wellicht hebt vernomen heeft Loosdrecht, dat jaren de thuishaven was voor Little Venice, besloten om geen Gondelvaart meer te organiseren. Daar komt bij dat Little Venice in Loosdrecht de grenzen had bereikt van wat logistiek haalbaar was om de kwaliteit te bieden waar wij voor staan. Daarom zijn wij opzoek gegaan naar een betere locatie, en die hebben wij gevonden!

Little Venice 2017 wordt georganiseerd in Huizen. Uiteraard aan de waterkant in het nautisch kwartier met ruime parkeermogelijkheden en diverse hotels en horeca gelegenheden in de omgeving.

De gebruikelijke en minder gebruikelijke ingrediënten zullen weer aanwezig zijn tijdens Little Venice en wij kijken er nu al naar uit je weer een fantastische middag en avond boordevol entertainment te kunnen aanbieden.

Belangrijk | Registratie
Zoals hiervoor aangegeven hebben onze evenementen voortaan een besloten karakter wij denken dat dit de beleving van onze bezoekers ten goede komt.

Binnenkort begint de kaartverkoop voor Little Venice 2017. Kaarten zijn alleen beschikbaar voor geregistreerde Novolari bezoekers.
Registreer je nu dan ontvang je een uitnodiging zodra de kaartverkoop begint. Aanmelden en registeren is kostenloos en kan via onderstaande button!

Heb jij al een zilveren of zwarte Novolari card geef dat dan ook bij je registratie aan dan heb je een streepje voor.

Novolari | Let’s party Like There is No Tomorrow

 

Naar het nieuwsoverzicht