Nieuws

Voorverkoop Little Venice 2014

De Romeinen hielden van hun tradities en wij ook dus ook dit jaar trakteren wij je weer op een kakelverse editie van Little Venice 2014. De aftermovies, waar Fellini jaloers op zou zijn geweest, van de vorige edities zijn hier te begluren en zijn de moeite waard om nog eens terug te kijken en om al vast in de stemming te komen voor de 2014 editie.

Schrijf zaterdag 23 augustus met Romeinse hoofdletters in je partyagenda want Little Venice wordt weer de aanlegplaats voor party people met gevoel voor style, gezelligheid en topklasse entertainment. Voor deze 4e editie hebben wij een nog fraaiere locatie dan voorgaande jaren weten te vinden midden in Oud-Loosdrecht aan de waterkant en uiteraard met zicht op de gondelvaart en het vuurwerk.

Little Venice zal dit jaar qua opzet ruimer maar ook exclusiever zijn dan voorgaande jaren. Wij beginnen zoals je van ons gewend bent om 16.00 waarbij onze gemutste BBQ brigade zorgt voor het betere smikkelwerk en je langzaam kunt indribbelen voor de apotheose die zonder enige twijfel later op de avond zal volgen.

Tickets
De voorverkoop voor Little Venice 2014 begint op donderdag 29 mei! Er is een beperkt aantal early birds beschikbaar de details kun je vinden op onze party info pagina

Let op: dit evenement is uitsluitend te bezoeken door party people van 25 jaar en ouder en die zich aan de Dress-code (oogverblindend wit) hebben gehouden. Alle relevante info zoals betalen met de Novolari Cash Card, dresscode en huisregels vind je hier

Arrivederci!

HenkvanderGiesen.nl_LittleVenice-193HenkvanderGiesen.nl_LittleVenice-173

Naar het nieuwsoverzicht