Agenda

Bubble Deck

Wanneer:
zaterdag 30 januari 2016
Waar:
IJsselmeerstraat Huizen
Tijden:
20.00 - 02.00
Tickets:
www.novolari.nl/tickets
V.I.P. & Table info:
info@novolari.nl
Facebook:
Bubble Deck

Bubble Deck 2016 | Aniversary Edition

2015 goed eindigen is natuurlijk een uitstekend idee maar het nieuwe jaar goed beginnen is misschien een nog wel veel beter plan.
Daarom bedenken wij ook dit jaar weer jouw ultieme alibi, de list der listen en nu al jouw allerbeste voornemen voor 2016.

Op zaterdag 30 januari 2016 ben jij samen met je allerleukste vriendjes en vriendinnetjes welkom bij de 5e jubileum editie van Bubble Deck. Jouw allerlekkerste heppie new year party ever!
‘Bubble Deck 2016’
Bubbles| Booze | Beats

Je kunt dus in januari heel wat nieuwjaarsrecepties skippen en het jezelf lekker makkelijk maken. De enige hotspot waar jij in één keer een ieder toe kunt wensen wat ze naar wij hopen ook jou toewensen is Bubble Deck.

De heren van de afdeling lekkere muziekjes zorgen ervoor dat zelfs de meest hardnekkige achtergebleven kerst-calorieën de pleitvaart maken. Feel the beat and move your feet wordt het devies. Natuurlijk vliegen wij weer een assortiment prettig klinkende artiesten in.

(Early Bird) Kaarten zijn binnenkort te koop en wie al eens eerder heeft aangelegd bij Bubble Deck weet dat te lang wachten wel eens een garantie voor teleurstelling zou kunnen zijn … het aantal tickets is beperkt en alle voorgaande edities waren geheel en tot de laatste kaart uitverkocht.

Dress code: Dress to Impress, New York Chique, Casual Chique wij vinden het allemaal best zolang het maar verzorgd is en jij je er lekker in voelt (coltruien, poloshirts, zeilbroeken, broekrokken of flipflops zijn niet ons ding dus doe dat maar niet).

**Belangrijke info**
– Er is onder geen enkele voorwaarde verkoop aan de deur, geen geldig ticket betekent geen toegang (hoe lief wij jou ook vinden)
– Alleen correct geklede party people worden toegelaten
– Minimum leeftijd 25 jaar

 

Bubble Deck overview

Naar het agenda overzicht