Agenda

Bubble Deck 2014

Wanneer:
vrijdag 10 januari 2014
Waar:
The Upper Deck, Naarden
Tijden:
19:00 - 02:00

2013 goed eindigen was natuurlijk een uitstekend idee maar het nieuwe jaar goed beginnen is misschien een nog wel veel beter plan.Daarom bedachten wij jouw ultieme alibi, de list der listen en je nu al allerbeste voornemen voor 2014.

Op vrijdag 10 januari 2014 ben jij samen met je allerleukste vriendjes en vriendinnetjes welkom bij alweer de 4e editie van Bubble Deck
‘Bubble Deck Happy 2014’
Bubbles| Booze | Beats

De place to be is zoals gebruikelijk The Upper Deck in Naarden, die zoals jij dat van ons gewend bent wordt omgetoverd tot een heerlijke party plaats delict. Je kunt dus in januari heel wat nieuwjaarrecepties skippen en het jezelf lekker makkelijk maken. De enige hotspot waar jij in één keer een ieder toe kunt wensen wat ze naar wij hopen ook jou toewensen is Bubble Deck.

De heren van de afdeling lekkere muziekjes zorgen ervoor dat zelfs de meest hardnekkige achtergebleven kerst-calorieën de pleitvaart maken.Feel the beat and move your feet wordt het devies. Natuurlijk vliegen wij weer wat prettig klinkende artiesten in.

Kaarten zijn vanaf nu te koop en wie al eens eerder heeft aangelegd bij The Upper Deck weet dat te lang wachten wel eens een garantie voor teleurstelling zou kunnen zijn … het aantal tickets is beperkt en alle voorgaande edities waren uitverkocht.

**Party details**

Wat: Bubble Deck
Wanneer: Vrijdag 10 januari 2014
Waar: The Upper Deck, Naarden
Tijden: 19.00 – 02.00

Kaarten: Pre-sale tickets (€ 27,50 p/p) only via onze Ticketshop:
http://www.novolari.nl/tickets/

Dress code: Dress to Impress, New York Chique, Casual Chique wij vinden het allemaal best zolang het maar verzorgd is en jij je er lekker in voelt (coltruien, poloshirts, zeilbroeken, broekrokken of flipflops zijn niet ons ding dus doe dat maar niet).

**Belangrijke info**
–  Er is onder geen enkele voorwaarde verkoop aan de deur, geen geldig ticket betekent geen toegang hoe lief wij jou ook vinden
–  Alleen correct geklede party people worden toegelaten
–  Leeftijd 25+
–  Novolari behoudt zich te allen tijden het recht voor bezoekers te weigeren
–  Op al onze evenementen zijn Novolari Events Algemene Voorwaarden van toepassing

 

 

 

Naar het agenda overzicht