Agenda

Zaterdag 05-11-2011: Wave!

Wanneer:
zaterdag 5 november 2011
Waar:
IJsselmeerstraat, Huizen
Tijden:
20:00 - 02:00

Wij hebben jouw geduld lang genoeg op de proef gesteld…. the wait is over, Wave is near. Zoals het hoort wordt het wachten beloond. Met alle V.I.P. tickets volledig uitverkocht en nog enkele normale tickets in de kassa lade is het hoog tijd om meer te vertellen over waar wij je zaterdag naar toe ontvoeren.

Maanden onderhandelen met de gemeente Huizen gingen er aan vooraf maar het is uiteindelijk gelukt.

Zaterdag a.s. parkeren wij het allermooiste drijvende party palace dat Nederland rijk is midden in de Oude Haven van Huizen. Dit wel heel bijzondere multi-level vaartuig uit 1934 biedt ruimte aan bijna 700 Party Passengers en werd door een top architect verbouwd en voorzien van een High Tech inrichting en strakke design afwerking.Dat we het hier niet hebben over een uit de kluiten gewassen roeiboot of doorsnee party boot kun je zien in bijgaande sfeerimpressie, dan zie je een beetje wat je te wachten staat.

Zeebenen, zwemvest en matrozenpakje kun je overigens gewoon thuis laten, het merendeel van de avond houden wij het vaste land onder handbereik.Gelet op het thema ontkomen we er niet aan om een klein blokje te varen (hooguit een uurtje) want we willen de Wave natuurlijk wel voelen en tevens jouw gevoel voor het dansen op de golven testen.

Vanaf morgen gaan wij twee dagen lang onze Wave sloep ook nog eens stevig verbouwen. V.I.P Cabines, V.I.P decks, Walking Bridge, Special Effects en uiteraard hangen we er gelijk een tranentrekkende lekkere geluids installatie in.

Wij hebben er voor gezorgd dat het je aan niets zal ontbreken tijdens Wave maar jij bent ons feestje. Kom daarom op tijd want na 22.00 uur mag je er niet meer in hoe lief wij jou ook vinden.

(Te) laat komen is sowieso niet handig want het bommetje volle entertainment programma begint al vroeg. Vanaf 20.00 uur nemen onze DJ’s en artiesten je mee op een sound-cruise die je niet net snel zult vergeten.

Heb je nog geen ticket to ride wave? Wij kunnen het ons haast niet voorstellen maar er is nog één redingsboei. Surf met de snelheid van Pieter van den Hoogenband naar onze ticketshop en bestel één van de aller laatste kaartjes. Dan weet je zeker dat je feestjes zoals bijvoorbeeld in dit filmpje niet hoeft te missen!

Route & parkeer info
Er is ruime parkeergelegenheid en onze pientere parkeerwachters wijzen je zaterdag graag de weg. Let erop dat je de ingang aan de ijsselmeerstraat neemt (niet de havenstraat) anders sta je waarschijnlijk in de rij.

Wave
IJsselmeerstraat (aan het einde)
Huizen
KAARTJE

Wij zien je graag aanmonsteren tijdens Wave op zaterdag 5 november, let’s rock the boat!

Novolari & Crew

|Wat| Wave
|Wanneer| Zaterdag 5 november
|Locatie| Zie tekst hierboven
|Tijden| Aanvang 20.00 – 02.00
|Meer info| Voor meer info over dit evenement, V.I.P arrangementen en sponsormogelijkheden: info@novolari.nl

Dress code: Dress to Impress, New York Chique, Casual Chique wij vinden het allemaal best zolang het maar verzorgd is en jij je er lekker in voelt (koltruien, poloshirts, zeilbroeken, broekrokken of flipflops zijn niet ons ding dus doe dat maar niet).

**UITERMATE BELANGRIJKE INFO**
De locatie is zoals gezegd bijzonder. Dat betekend ook wat speciale regels zijn voor Wave.
• Er is onder geen enkele voorwaarde verkoop aan de deur. Buiten het feit dat er dan waarschijnlijk geen tickets meer beschikbaar zijn heeft de lokale overheid ons dit verboden. Zorg dat je in bezit bent van een geldig ticket.
• De deuren gaan om 22.00 uur dicht en gaan alleen open voor uitgedanste party people die het feest moe maar voldaan willen verlaten.

Naar het agenda overzicht