Agenda

Lakeside | 1e Pinksterdag

Wanneer:
zondag 8 juni 2014
Waar:
Waterfront, Naarden
Tijden:
13.00 – 22.00 uur
Tickets:
Regular € 35,00 | Sky Bar V.I.P € 47,50
V.I.P. & Table info:
info@novolari.nl
Dress code:
Dress to Impress, New York Chique, Casual Chique
Facebook:
Facebook Eventpage

Met een ijskoude cocktail in je hand genietend van muziek, live entertainment, food en drinks aan de waterkant. Dat is wat je mag verwachten op zondag 8 juni (eerste pinksterdag). Dan organiseert Novolari een wel heel lekker feestje aan de rand van het Gooimeer: Lakeside!

Voor deze dag bouwen wij de mooiste, hipste maar vooral de leukste Lakeside Club direct aan de waterkant van het Gooimeer. Think: Sky decks, Sun Loungers, oogverblindend wit, palmbomen, entertainment, beautifull people, cold drinks en fine food. Je bent die middag al vanaf 13.00 uur welkom om te chilleh en te genieten van een middag en avondvullend programma met optredens, BBQ en heel veel gezellige party people.

De locatie voor dit event is de achterzijde van het gebouw Waterfront in Naarden (waar ook The Upperdeck is gevestigd). Mocht het zonnige weer het onverhoopt laten afweten dan wordt de gehele locatie overkapt zodat deze party altijd door kan gaan. De Early Birds tickets zijn helaas uitverkocht maar regular en V.I.P tickets zijn te bestellen via onze ticketshopvanaf nu te koop en zoals je van ons gewend bent is er geen verkoop aan de deur.

Meld je gelijk ook even aan op onze Facebookevent page en nodig alleen je leukste vriendjes en vriendinnetjes uit.

Dress code:
Dress to Impress, New York Chique, Casual Chique wij vinden het allemaal best zolang het maar verzorgd is en jij je er lekker bij voelt. (koltruien, kapotte jeans, afgetrapte gympen, poloshirts, zeilbroeken, broekrokken of flipflops zijn niet ons ding dus doe dat maar niet). Dus tjek je garderobe nog even voor je naar een van ons event komt en trek iets moois en stijlvols aan. Onze Door Beauties zijn streng maar rechtvaardig en letten bij de entree op hoe onze gasten eruit zien. Meer info hier

 **Belangrijke info**
–      Er is onder geen enkele voorwaarde verkoop aan de deur, geen geldig ticket betekent geen toegang              hoe lief wij jou ook vinden
–      Alleen correct geklede party people worden toegelaten
–      Leeftijd 25+
–      Novolari behoudt zich te allen tijden het recht voor bezoekers te weigeren
–      Lees de Novolari Huisregels
–      Op al onze evenementen zijn Novolari’s algemene voorwaarden van toepassing

Naar het agenda overzicht