Agenda

| Bubble Deck | 10 Januari |

Wanneer:
zaterdag 10 januari 2015
Waar:
Naarden
Tijden:
19.00 - 02.00
Tickets:
Early Bird €30,00 | Regular € 40,00
V.I.P. & Table info:
info@novolari.nl
Dress code:
Dresscode info

2015 goed eindigen is natuurlijk een uitstekend idee maar het nieuwe jaar goed beginnen is misschien een nog wel veel beter plan. Daarom bedachten wij jouw ultieme alibi, de list der listen en nu al jouw allerbeste voornemen voor 2015.

Op zaterdag 10 januari 2015 ben jij samen met je allerleukste vriendjes en vriendinnetjes welkom bij alweer de 5e editie van Bubble Deck. Jouw allerlekkerste heppie new year party ever!

‘Bubble Deck 2015’
Bubbles| Booze | Beats

Voor een indruk van voorgaande edities kijk je even  hier en hier en de aftermovie kun je hier bekijken.
De place to be is de waterfront building in Naarden (The Upper Deck/Golfclub) die zoals jij dat van ons gewend bent wordt omgetoverd tot een heerlijke party plaats delict.

Je kunt dus in januari heel wat nieuwjaarrecepties skippen en het jezelf lekker makkelijk maken. De enige hotspot waar jij in één keer een ieder toe kunt wensen wat ze naar wij hopen ook jou toewensen is Bubble Deck.

De heren van de afdeling lekkere muziekjes zorgen ervoor dat zelfs de meest hardnekkige achtergebleven kerst-calorieën de pleitvaart maken. Feel the beat and move your feet wordt het devies. Natuurlijk vliegen wij weer een assortiment prettig klinkende artiesten in.

Kaarten zijn vanaf nu te koop en wie al eens eerder heeft aangelegd bij The Upper Deck weet dat te lang wachten wel eens een garantie voor teleurstelling zou kunnen zijn … het aantal tickets is beperkt en alle 4 de voorgaande edities waren geheel en tot de laatste kaart uitverkocht.

Dress code: Dress to Impress, New York Chique, Casual Chique wij vinden het allemaal best zolang het maar verzorgd is en jij je er lekker in voelt (coltruien, poloshirts, zeilbroeken, broekrokken of flipflops zijn niet ons ding dus doe dat maar niet).

**Belangrijke info**

  • Er is onder geen enkele voorwaarde verkoop aan de deur, geen geldig ticket betekent geen toegang (hoe lief wij jou ook vinden)
  • Alleen correct geklede party people worden toegelaten
  • Minimum leeftijd 25 jaar

Flyer Bubble Deck A5 RGB-V1

Naar het agenda overzicht